Beste patiënten van Fysiotherapie Heijnsbroek,De media bericht volop over het Coronavirus. Door de ontwikkelingen rondom dit virus en de veiligheidsrisico’s moet ook ik voorzorgsmaatregelen treffen. Daarbij staat zowel uw als mijn gezondheid voorop. Via deze e-mail wil ik u laten weten welke maatregelen ik neem.

– Patiënten die in risicogebieden zijn geweest, vraag ik om de afspraak 14 dagen te verzetten.

– Kent u iemand in uw directe omgeving die de risicogebieden heeft bezocht en denkt u dat u hierdoor mogelijk direct of indirect bent blootgesteld aan het virus? Dan vraag ik u om de afspraak 14 dagen te verzetten.

– Heeft u koorts, bent u kortademig of heeft u griep verschijnselen (hoesten/niezen), wij vragen u uw afspraak te verzetten naar een moment dat u zich beter voelt.

– Als fysiotherapeut was ik mijn handen frequent. Ook zal ik ervoor zorgen dat de behandelbank en apparatuur met een hogere frequentie zal worden gedesinfecteerd.

Voor meer informatie en voorzorgsmaatregelen die u zelf kunt nemen, verwijs ik u graag naar de website van het Ministerie van Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Dane Heijnsbroek
Fysiotherapie Heijnsbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *