Beste mensen,

Naar aanleiding van de persconferentie op dinsdag 2 november 2021 gaan de volgende maatregelen in:

– Vanaf vrijdag 6 november 2021 is het weer verplicht om een mondkapje te dragen in alle publieke binnenruimten. Dit houdt in dat u bij mij in de praktijk, maar ook in de wachtruimte of andere ruimtes in het gebouw verplicht bent een mondkapje te dragen.

– Per direct wil ik u dringend verzoeken om anderhalve meter afstand van elkaar te houden daar waar dat kan.Wij zullen hier zelf ook rekening mee houden door de stoelen in de wachtruimte verder van elkaar verwijderd op te stellen.

Ik hoop op uw medewerking. Het is niet anders.

Met vriendelijke groet,

Dane Heijnsbroek
Fysiotherapie Heijnsbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *